An Afternoon with Gregory Page

Gregory Page

Dromerige luisterliedjes die je terugbrengen naar de jazz en folklore uit de jaren twintig en dertig.  

De grote liefde van Gregory Page voor crooners uit de roaring twenties, oude grammofoons en gedeukte hoeden blijkt in ons land enorm aan te slaan. De concerten van de singer- songwriter, gitarist, dichter en entertainer zijn een kruising tussen muziek en cabaret, met veel prachtige songs, korte verhalen en humoristische poëzie. Zijn dromerige luisterliedjes grijpen terug op de jazz en folklore uit de jaren twintig en dertig. Hij neemt je vanavond mee naar een andere wereld, een universum waar het helemaal niet raar is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.  

www.gregorypage.com  

"Charismatische performer brengt prachtige songs, korte verhalen en humoristische poëzie".

  “Een stijlvol en subtiel genot voor het oor. Gregory Page laat een onuitwisbare indruk achter op een bijzondere avond: nostalgisch en toch helemaal van deze tijd. Page doet precies waar hij goed in is: mooie liedjes maken.”  - 8Weekly over eerdere tournee

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.