MEENEEMPAS: Neem iemand Mee naar Dakota!

Bij Dakota hebben we iets nieuws, de Meeneempassen! Met deze passen neem jij iemand Mee naar het theater. Of geef je een kaartje weg aan iemand die anders niet snel naar het theater zou gaan. Bekijk hieronder de verschillende Meeneempassen.

 • MEENEEMPAS WEGGEVER€25,-
  Geef iemand die je niet kent, en die anders niet naar het theater kan, een theaterkaartje cadeau. Heel tof als jij dit MEEdemogelijk maakt! Wij regelen dat dit bij de juiste persoon terecht komt.
 • MEENEEMPAS TRY-OUT- €50-
  Hiermee kun jij eenmalig samen met iemand anders naar een theatervoorstelling van jouw keuze. Ook gaat er een bijdrage van jouw aankoopbedrag in de Meeneempot. Vanuit die pot geven wij kaartjes weg aan mensen die anders niet naar het theater kunnen.
 • MEENEEMPAS MEER – €75,-
  Neem één keer iemand gratis mee naar een theatervoorstelling en de film, ook gaat er een gedeelte in de Meeneempot. Jij bent echt een MeeMaker!
 • MEENEEMPAS CULTURE LOVER – €150,-
  Hiermee kun jij twee keer gratis naar het theater en de film en neem je deze keren ook gratis iemand Mee. Dat is toch genieten! Ook gaat er een bijdrage in de Meeneempot.
 • MEENEEMPAS ALMOST UNLIMITED – €300,-
  Met deze pas kun jij wel drie keer iemand gratis Meenemen naar het theater en onbeperkt samen met iemand anders naar de film! Ook draag je bij aan de Meeneempot, en organiseren we voor jou een leuk event!

Heb je je Meeneempas helemaal opgebruikt? Je krijgt daarmee ook nog een jaar lang 10% korting op de film of het theater.

Wil jij een Meeneempas kopen? Neem dan contact op met de kassa via 070 326 55 09 of kassa@theaterdakota.nl. Doe Mee!
De pas is een jaar geldig na aankoop.