Nieuw: de Meeneempas

Geef jezelf en een ander een avondje uit!

Bij Dakota hebben we de Meeneempas! Met deze pas neem jij iemand Mee naar het theater en geef je een kaartje weg aan iemand die anders niet snel naar het theater zou kunnen. Via deze “Meeneempot” geven we kaartjes weg in samenwerking met welzijnspartners. Zo komen de kaartjes goed terecht. Doe je mee? Bekijk hieronder de verschillende Meeneempassen.

  • MEENEEMPAS WEGGEVER – €25,-
    Geef iemand die je niet kent en die anders niet naar het theater kan, een theaterkaartje cadeau. Heel tof als jij dit medemogelijk maakt! Wij regelen dat dit kaartje bij de juiste persoon terechtkomt. Zelf krijg je met deze pas een jaar lang 10% korting op de film en het theater.
  • MEENEEMPAS TRY-OUT- €50-
    Ga eenmalig samen met één iemand (je partner, vriendin, broer, buurman) naar een theatervoorstelling van jouw keuze. Ook gaat er een bijdrage in de Meeneempot, waaruit wij kaartjes weggeven. En: zelf krijg je met deze pas ook nog een jaar lang 10% korting op de film en het theater. 
  • MEENEEMPAS MEER – €75,-
    Neem één keer iemand gratis mee naar een theatervoorstelling en één keer naar de film. Ook gaat er een bijdrage in de Meeneempot. Plus: zelf krijg je met deze pas ook nog een jaar lang 10% korting op de film en het theater. 

Bestel de Meeneempas hier. Of neem contact op met de kassa via via 070 326 55 09 of kassa@theaterdakota.nl. Doe Mee!

De pas is een jaar geldig na aankoop.