Word vriend van Theater & Filmhuis Dakota

WORD VRIEND VAN THEATER & FILMHUIS DAKOTA VOOR SLECHTS €25 PER JAAR
Stelt u zich eens voor: u bent nieuw in de buurt en kent eigenlijk nog niemand. U nodigt wat mensen bij u thuis uit om nader kennis te maken. Hoe leuk is het dan dat uw kennissen uit de buurt naar u toe komen en zeggen: ‘Wij willen graag vrienden met je worden’? Zo ging het in 2013: op eigen initiatief kwamen drie buurtbewoners op de koffie en spraken met veel enthousiasme over de ‘Vrienden van Dakota’. Onze buurtbewoners zagen het wel zitten: wij worden jullie vrienden en Theater & Filmhuis Dakota zorgt dan dat het een goede vriendschap blijft. ‘Hoe doen wij dat dan?’, vroegen wij. ‘Gewoon, door jullie Vrienden extra’s te geven en te belonen voor het feit dat ze zo graag bij jullie komen’. Een uitstekend idee vonden wij!

In overleg met de initiatiefnemers uit de buurt bedachten we een uitgebreid Vrienden-pakket. In dit geval is Vriendschap echt te koop: voor €25 per jaar krijgt u allerlei Vriendendiensten. Hieronder vindt u alle extra’s. 


EXTRA’S VOOR EEN VRIEND VAN THEATER & FILMHUIS DAKOTA

  • Vaste korting – €2 per kaart voor theatervoorstellingen. Per kaart ontvangt u €2,- korting op de normale kaartprijs. De korting geldt voor maximaal 2 kaarten per voorstelling. De korting geldt niet voor verhuringen.
  • NIEUW: Korting van €2 per kaart voor films. Nu met korting naar de film (€2). De korting geldt voor maximaal 1 kaart per film. 
  • Uitnodigingen voor een première en/of try-out

HOE KUNT U VRIEND WORDEN?
Hieronder vindt u een inschrijfformulier. Als u dit invult en opstuurt krijgt u zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin de betalingsgegevens. U bent Vriend van Theater & Filmhuis Dakota zodra uw betaling ontvangen is. Theater & Filmhuis Dakota stuurt u na betaling een Vriendenpas. Als de betaling is ontvangen, bent u onze Vriend voor een jaar. Een maand voordat uw Vriendschap afloopt, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de mogelijkheid tot verlenging.


VOORWAARDEN VRIENDSCHAP

  • Uw Vriendschap is vanaf het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben 1 jaar geldig.
  • De Vrienden-privileges zijn geldig voor 2 personen (behalve de korting op films, dat is voor 1 persoon). De korting geldt dus ook voor uw tweede kaart. 
  • Kaarten met korting zijn te boeken via 070 326 55 09, aan de kassa van Dakota of via de website. Vanaf het moment dat u Vriend van Dakota bent, wordt de korting automatisch toegekend en kunt u uw 2 kaarten via de site bestellen. Bestellen voor kaarten voor films kan niet via de website, dat kan via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater & Filmhuis Dakota.
  • LET OP: vanaf heden sturen wij geen fysieke Vriendenpas meer op, maar zal de bevestiging incl. einddatum per mail worden verstuurd (houd uw spambox in de gaten).