Dakota’s Cultuur Vrienden

Theater & Filmhuis Dakota is een van de 8 Cultuurankers in Den Haag en faciliteert daarmee een breed programma voor de inwoners van het stadsdeel Escamp. In een uitgebreid cultureel theater- en filmaanbod zit voor ieder wat wils. Maar ja, wat als je dan niemand hebt om mee naar die leuke voorstelling of film te gaan? Daar helpt Dakota de 65plussers in de wijk Escamp een handje op weg. Lees hieronder hoe!

Het stadsdeel Escamp kent veel ouderen. Zowel actieve ouderen als ouderen die alleen zijn of
minder mobiel zijn. Door hen in contact te brengen met gelijkgestemden die ook graag naar het theater gaan maar niemand in hun omgeving
hebben om dit mee te doen hopen wij hun netwerk verbreden en de drempel tot een cultureel uitje bij Theater & Filmhuis Dakota te verlagen.

WIE IS EEN CULTUURVRIEND?
Een Cultuurvriend is iemand met gelijke culturele interesses aan die van jou, die tevens 65+ is, in Escamp woonachtig is en met wie je een avond eropuit kan naar het theater of naar de film!

Dus ben jij 65+, zou je meer willen ondernemen en lijkt het je fijn om dit samen met iemand te doen? Ga je graag naar de film maar is er in uw omgeving niet iemand die een avondje met je mee uit
wil? Zou je een inspirerende plek willen bezoeken waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, van livemuziek en mooie voorstellingen kunt genieten? Houd jij heel erg van theater maar hebben de mensen om je heen niet dezelfde smaak?

Meld je dan nu aan voor het Cultuur Vrienden project van
Dakota. We brengen mensen in contact met gelijkgestemden die ook graag naar het theater gaan, maar niemand in hun omgeving hebben om dit mee te doen.

Het Cultuur Vrienden project wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en gemeente Den Haag.


CULTUURVRIENDEN PROJECT IN DE MEDIA

Onlangs schreef de Posthoorn Escamp Oost & West een stukje over het Cultuurvrienden Project van Theater & Filmhuis Dakota en interviewde projectleider Ellen en Cultuurvriend Adrie over dit project. 

Lees HIER het gehele interview.

Bron: Posthoorn Escamp Oost en West

CONTACT
Wil je meer informatie of je aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van Cultuur Vriend activiteiten stuur dan een e-mail naar Buddy@theaterdakota.nl of meld je hieronder aan via het aanmeldformulier.