ZOMERWEEK KIDS – DIY: GA OP ONTDEKKINGSREIS DICHT BIJ HUIS (7-12 jr.)

DIY deze zomer bij Dakota!

Deze zomer is alles anders. Nu je misschien niet op vakantie gaat, zet Theater & Filmhuis Dakota haar deuren wagenwijd open om op ontdekking te gaan! Koop een paspoort en ga op reis door ons gebouw. Ontdek jouw eigen superkracht en leer hoe je je niet hoeft te vervelen deze zomervakantie. Binnen en buiten knettert het namelijk van workshops en elke dag staat je weer een creatief avontuur te wachten. Eén ding is zeker: je leert om het lekker zelf te kunnen doen. Zo gaan we zelf een eigen superpower sieraad maken, slimme uitvindingen doen die het leven met de 1,5 meter regels leuk maken, dansen op lekkere beats, leren rappen, vloggen en een lekker potje free-runnen én nog veel meer. Dus koop een paspoort, zodat je elke dag aan een andere workshop kan meedoen. Zien we je ook?

Uiteraard kun je ook nog lekker chillen in onze knusse filmzaal, want ook deze zomer draaien we avontuurlijke jeugdfilms én er is een bijzondere en mysterieuze theatervoorstelling te zien  ‘Werktuig (7+).’

Bekijk hieronder het programma en informatie over de kaartverkoop.


PROGRAMMA ZOMERWEEK KIDS (7 t/m 12 JAAR) | 21 – 24 JULI | ELKE DAG VAN 09.00 – 14.00 uur INCL. LUNCH

Iedere dag warmen we samen op, zodat we fris en vol energie kunnen starten met de workshops. Tussen de workshops door kletsen we bij tijdens de gezamenlijke lunch (incl. bij kaartverkoop). Op dinsdag, donderdag of vrijdag mag je om 14.15 uur ook nog een uurtje freerunnen bij de JUMP Academy!

Dinsdag 21 juli – vrijdag 24 juli 
09.00 uur: warming up
09.30 – 11.30 uur: workshop
11.30 – 12.00 uur: lunch
12.00 –  14.00 uur: workshop

Extra bij de Zomerweek KIDS:
Op di, do en vr van 14.15-15.15 uur meedoen aan de freerunning bij JUMP Academy!
LET OP: neem kleding mee waarin je je vrij kan bewegen.


MEER INFO OVER DE ZOMERWEEK KIDS WORKSHOPS

Workshop smelt je beste zelf’ / Sieraden maken
Sophie de edelsmid daagt je uit om goed na te denken wat je allerbeste eigenschappen zijn. En hoe je die kunt ‘vangen’ in een sieraad, dat je helemaal zelf maakt. 

Sophie maakt vaak sieraden in opdracht, ze gaat dan net als nu, met mensen in gesprek over wat ze het liefst voor altijd bij zich dragen. Dat worden de aller mooiste sieraden!  

Klei je gerei  / Klei en keramiek
Met de kleigoeie juf Laura rol, draai en stamp je klei tot je eigen mok of bord. Helemaal zelf gemaakt, in jouw favoriete vormen en kleuren. Design for life. 

Laura Karstens weet alle fijne kneepjes over klei, draaischijven en hoe je alles bakt in grote ovens.  Samen met haar maak je in een paar uur dingen waar je de rest van je leven plezier van kan hebben. 


OOK LEUK VOOR JOU!

Op vrijdag 31 juli & zaterdag 1 augustus hebben we weer een Ook van Jou – Buitenbioscoop (GRATIS TOEGANG). Met grandioze films op een grandioos scherm! Dakota’s Buitenbioscoop met films gekozen door gast filmprogrammeurs uit de wijk. Elke middag draaien we een toffe kinderfilm en is er de Kids Film Club om leuke dingen te knutselen. Neem je volle Paspoort mee en krijg gratis een bakje popcorn! Check www.theaterdakota.nl voor de films en tijden


KAARTVERKOOP

Voor €20,- koop je een paspoort, (€15,00 met Vakantiepas, €10,00 met Ooievaarspas). Hierin zijn de workshops, een film en lunch inbegrepen. Aan het eind van elke workshop krijg je een stempel in je paspoort. Heb je aan het eind van de week alle stempels verzameld dan krijg je een hele leuke verrassing mee!

Wij zorgen voor een lekkere lunch en een heel afwisselend programma! Trekken jullie kleren aan die tegen een stootje kunnen? 

Ga mee reis, kom genieten en DIY deze zomer bij Theater & Filmhuis Dakota!

Reserveren kan HIER of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. Reserveren is verplicht.