New Level

Je bent jong, ondernemend en hebt dromen. Je bent bezig met jouw toekomst; jezelf ontwikkelen en bezig een pad in het leven te ontdekken of vorm te geven. Hoe vertaal je dan de ideeën in je hoofd naar de werkelijkheid. En hoe maak je jezelf zichtbaar en zorg je ervoor dat de juiste mensen jouw idee zien en het tot een succes maken. Dit kan met woorden maar ook in beeld, mode, design, film, zang of dans bijvoorbeeld. New level is een reeks workshops van 8 weken waarin jij als jongere je ideeën kunt onderzoeken en zo ontdekken hoe jij je met jouw eigen ideeën kunt onderscheiden van anderen.  

Elke bijeenkomst nodigen we een vormgever of maker uit, iemand die voor zijn of haar beroep bezig is met ontwerpen en creatief nadenken over dingen. Om te laten zien, delen en ervaren hoe hij of zij werkt en gekomen is waar hij of zij nu is. Wat heb je nodig om te ondernemen, succesvol te worden of plezier te hebben in wat je doet? Deze mensen delen het met je! En wie weet is deze persoon wel de sleutel tot een heel nieuw netwerk. 

Praktisch: 

New Level is een serie van 8 middagen, die elke woensdagmiddag plaatsvinden in Theater en Filmhuis Dakota van 14:30 tot 16:00 uur. Aan de hand van een thema of kunstdiscipline komen diverse aspecten aanbod die je inspireren en motiveren om te ontdekken of je hier toekomst in kunt zien. Bijvoorbeeld, je houdt van muziek luisteren, je kent de hele hiphop scene uit je hoofd. Een eigen nummer maken lijkt je wel wat. En die kans biedt Dakota jou tijdens de aankomende New Level reeks! 

Deze New Level serie staat in het teken van urban music. In 8 bijeenkomsten werk je met Sama Blake, bekend van Round & Round met F1rstman. Samen met Sama leer jij hoe je uiteindelijk een nummer kan opnemen! Schrijven van teksten, rap battelen, opnemen van een nummer en dit natuurlijk afmixen tot een goede poekoe! Dat is wat Sama samen met jou wilt doen! 

Deelname: 

Deelname is gratis, aanmelden kan via:  

Er zijn 15 plekken voor dit traject beschikbaar. Het is mogelijk je voor alle 8 workshops in 1x aan te melden. Kun je er niet elke week bij zijn? Geen probleem, we zien je graag in de weken dat jij wel kunt.   

Wil jij je aanmelden? App naar: 0687042349 

Reeks 2: Urban Music, start 9 maart. 

Data: 09 maart, 16 maart, 23 maart, 30 maart, 06 april, 13 april, 20 april, 27 april 

Meedenken: 

Heb jij ideeën over welke workshops of docenten we moeten uitnodigen? Of, heb jij een wens voor het thema van de volgende New Level serie? Laat het ons dan weten via marwan@theaterdakota.nl.