New Level

Je bent jong, ondernemend en hebt dromen. Je bent bezig met jouw toekomst; jezelf ontwikkelen en bezig een pad in het leven te ontdekken of vorm te geven. Hoe vertaal je dan de ideeën in je hoofd naar de werkelijkheid. En hoe maak je jezelf zichtbaar en zorg je ervoor dat de juiste mensen jouw idee zien en het tot een succes maken. Dit kan met woorden maar ook in beeld, mode, design, film, zang of dans bijvoorbeeld. New level is een reeks workshops van 8 weken waarin jij als jongere je ideeën kunt onderzoeken en zo ontdekken hoe jij je met jouw eigen ideeën kunt onderscheiden van anderen.  

Elke bijeenkomst nodigen we een vormgever of maker uit, iemand die voor zijn of haar beroep bezig is met ontwerpen en creatief nadenken over dingen. Om te laten zien, delen en ervaren hoe hij of zij werkt en gekomen is waar hij of zij nu is. Wat heb je nodig om te ondernemen, succesvol te worden of plezier te hebben in wat je doet? Deze mensen delen het met je! En wie weet is deze persoon wel de sleutel tot een heel nieuw netwerk. 

Praktisch
New Level is een serie van 8 avonden, die elke donderdagavond plaatsvinden in Theater en Filmhuis Dakota, van 19.30 tot 21.00 uur. Aan de hand van een thema of kunstdiscipline komen diverse aspecten aanbod die je inspireren en motiveren om te ontdekken of je hier toekomst in kunt zien. Bijvoorbeeld, je houdt van films kijken, kent bijna alle films op Netflix/Prime/Amazon uit je hoofd. Een eigen film maken lijkt je wel wat. Maar wat heb je daarvoor nodig, en hoe werkt het überhaupt?! Dat ontdek je dus in New Level. 

De eerste New Level serie staat in het teken van film. In 8 bijeenkomsten nodigen we een scenarioschrijvers, acteurs, cameramannen/vrouwen etc. uit die in sessies van 1,5 uur vertellen over hun praktijk. Door middel van een opdracht ga je aan de slag om de opgedane informatie zelf te ervaren.  

Meedenken
Heb jij ideeën over welke workshops of docenten we moeten uitnodigen? Of, heb jij een wens voor het thema van de volgende New Level serie? Laat het ons dan weten via marwan@theaterdakota.nl.  

Deelname
Deelname is gratis, aanmelden kan via: marwan@theaterdakota.nl

Er zijn 15 plekken per workshop beschikbaar. Het is mogelijk je voor alle 8 workshops in 1x aan te melden. Kun je er niet elke week bij zijn? Geen probleem, we zien je graag in de weken dat jij wel kunt.  

Voor meer informatie kun je mailen naar marwan@theaterdakota.nl 

Reeks 1: Film maken, start 28 oktober. 

Save the date:
28 oktober, 
4,11,18,25 november, 
2, 9, 16 december.