ArtLab Tekenen & Schilderen

Vermoed jij dat er in jou een nieuwe Rembrandt, Van Gogh of Banksy schuilt? Voor kinderen en volwassenen die graag met potlood en kwast in de weer zijn. Binnen of buiten, met een model of met je eigen fantasie, in het ArtLab Tekenen en Schilderen is er plek om onder begeleiding van deskundige docenten de fijne kneepjes van het teken- en schildersvak te leren.  

Ben je als beeldend kunstenaar op zoek naar een ruimte waar je wekelijks kunt werken aan jouw eigen creaties? Wil je graag jouw vaardigheden als schilder of tekenaar verder ontwikkelen onder leiding van een ervaren docent of beeldend kunstenaar? Ook dat is mogelijk. Of ben jij die ervaren kunstenaar of docent die graag zijn of haar kennis overdraagt aan enthousiaste cursisten? Dan ben je bij de ArtLabs op de juiste plek. 

Het actuele cursusaanbod voor seizoen 2019/2020 vindt u vanaf september op www.zuid57.nl 

CONTACT
Bent u nog nooit bij de ArtLabs geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven –contact op met Jelle Verhoeff via artlabs@theaterdakota.nl / jelle@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.