ArtLab Keramiek

In een tijd waarin we vaak het gevoel hebben weinig tijd te hebben blijkt dat je door met (beeldende) kunst bezig te zijn, je juist kan ontspannen en ontsnappen aan het gevoel van druk-druk-druk.’ 

In het ArtLab Keramiek zijn alle middelen aanwezig om zelf aan de slag te gaan als keramist. Rustgevend met je handen in de klei. Voor gevorderden maar ook voor beginners. Laat je creativiteit de vrij gang gaan en ontwerp zelf je eigen vaas, tajine of bord. Voorzie het van een mooie kleur, of juist niet en bak het werk af in een van de keramiekovens. Een originele en eigen manier om je huis of keuken te decoreren. Of ben je juist als beeldende kunstenaar op zoek naar een ruimte waar je wekelijks kunt werken aan jouw eigen creaties? Wil je graag jouw vaardigheden als keramist verder ontwikkelen onder leiding van een ervaren docent of beeldend kunstenaar? Ook dat is mogelijk. Of ben jij die ervaren kunstenaar of docent die graag zijn of haar kennis overdraagt aan enthousiaste cursisten. Dan ben je bij de ArtLabs op de juiste plek. 

Het actuele cursusaanbod voor seizoen 2019/2020 vindt u vanaf september op www.zuid57.nl.

CONTACT
Bent u nog nooit bij de ArtLabs geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven –contact op met Jelle Verhoeff via artlabs@theaterdakota.nl / jelle@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.