ArtLab Boetseren / Beeldhouwen

Met klei in de weer zijn doen we wereldwijd als sinds mensenheugenis. Vele huizen en steden zijn ervan opgetrokken, maar ook vele fraaie standbeelden zijn er van gemaakt. Richt je blik op het model en vang wat je ziet in je materiaal. Leer stap voor stap de technieken om te boetseren of laat je fantasie de vrije loop. Je werk is natuurlijk pas echt af als je het voldoende gedroogd en afgebakken is. Schittert er straks op jouw schap ook een mooie buste die je zelf gecreëerd hebt?  In onze eigen ovens krijgt wat er uit je handen komt vervolgens een vaste vorm.  

Wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen onder leiding van een ervaren docent of beeldend kunstenaar? Of ben je als beeldende kunstenaar op zoek naar een ruimte waar je wekelijks kunt werken aan jouw eigen creaties? Ben jij die ervaren kunstenaar of docent die graag zijn of haar kennis overdraagt aan enthousiaste cursisten. Dan ben je bij de ArtLabs op de juiste plek. 

Het actuele cursusaanbod voor seizoen 2019/2020 vindt u vanaf september op www.zuid57.nl 

CONTACT
Bent u nog nooit bij de ArtLabs geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven -contact op met Jelle Verhoeff via artlabs@theaterdakota.nl / jelle@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.