ArtLab Theater & Dans

Droom jij ervan om ook ooit eens op het podium van onze theaterzaal te staan? Dans jij graag in je vrije tijd, of kom je tot rust tijdens het zingen van een lekker nummer? Dan biedt het ArtLab Theater en Dans jou de gelegenheid om dit te doen. Onze ruime en lichte zalen zijn uitstekend geschikt als oefen- en repetitiestudio. Voor zangscholen, koren, dansstudio’s, theaterlessen etc. Misschien loop jij al een tijdje met het een idee om workshops of trainingen te geven, een lezing te organiseren, of een presentatie te organiseren: ook dat kan in het ArtLab Dans en Theater.  

Wil jij je graag verder ontwikkelen onder leiding van een ervaren docent? Of ben je als theatermaker, docent dans, of trainer op zoek naar een ruimte waar je terecht kunt om jouw cursussen of workshops aan te bieden aan enthousiaste cursisten? Dan ben je bij de ArtLabs Theater en Dans op de juiste plek. 

Het actuele cursusaanbod voor seizoen 2019/2020 vindt u vanaf september op www.zuid57.nl

CONTACT 
U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak. 

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven –contact op met Jelle Verhoeff via artlabs@theaterdakota.nl / jelle@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.