Zus van mijn zus

Via Rudolphi Producties

“Geen tranen! Bewaar die maar voor later.”

“Voor wanneer dan?”

“Weet ik veel. Je bent nog maar een kind. Je gaat toch niet nú al heel je verdriet ophuilen.”

Twee zussen komen bij elkaar om te bespreken of ze de grafrechten van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zullen verlengen.

Ontelbare herinneringen, gedachten en emoties passeren al snel de revue. Zo ontstaat een portret van twee zussen die ooit drie zussen waren. Heden en verleden gaan naadloos in elkaar over, met de dood als onlosmakelijk deel van het leven. Intiem en niets ontziend. Een levenslustige voorstelling over dood, familie en liefde.

Met Zus van mijn zus gaat een lang gekoesterde wens van actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle in vervulling: voor het eerst staan zij samen op het toneel.

CREDITS

Spel: Ariane Schluter en Marisa van Eyle
Tekst: Peer Wittenbols
Regie: Belle van Heerikhuizen
Kostuums: Bernadette Corstens
Scenografie: Ruben Wijnstok
Campagnebeeld: Emil Pabon
Dramaturgie: Martine Manten
Licht: Stefan Dijkman
Muziek: Roald van Oosten
Campagnebeeld: Emil Pabon
Techniek: Floris Vermist, Sjef van de Ven
Organisatie: Via Rudolphi Producties

Mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst

Alle info vind je ook op: https://viarudolphi.nl/productie/zus-van-mijn-zus/

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 23 Apr 14:30
    Normaal: €20,00