Zomerweek KIDS: kom schatgraven bij Dakota 7 t/m 12 jr

Jouw wijk is rijk aan diverse schatten, en een aantal ervan liggen verborgen in Theater & Filmhuis Dakota. Deze Zomerweek KIDS kun jij als een heuse schatgraver op zoek naar welke schatten Dakota jou allemaal te bieden heeft, en welke onontdekte schatten er nog in jou verborgen zitten!

Meld je dus aan voor deze schatrijke zomerweek en beleef jouw zomer als avonturier van Escamp!


ZOMERWEEK KIDS PROGRAMMA
Help de schatzoeker van Escamp! Zijn schatkamer is leeg en hij heeft jullie hulp nodig om die te vullen. In de zomerweek ga je elke dag met een andere discipline aan de slag en maak je met elkaar schatten voor in de schatkamer van de schatzoeker. De disciplines van dit jaar zijn: theater, dans, nieuwe media, muziek en beeldend. Kom gezellig meedoen en leer de schatten in jezelf ontdekken!

MA 19 T/M DO 22 JULI (ELKE DAG)
- 9.00-9.30: inloop (op maandag kun je in een half uur je kaartje afhalen en je registreren voor de week.)
- 9.30-9.50: dagopening
- 10.00-11.30: workshop
- 11.30-12.15: lunch (inbegrepen)
- 12.30-14.00: workshop deel 2
- 14.30 Freerunning bij Jump Academy (eenmalig)

FREE-RUN WORKSHOP (GRATIS)
Op ma-di-do is ervan af  14.30 een gratis Freerunning workshop bij de Jump Academy. Hier mogen kinderen eenmalig aan meedoen (dus niet alle 3 de dagen). Per dag zijn er een beperkt aantal plekken. Op maandag kunnen kinderen & ouders inschrijven voor welke dag die week ze meedoen aan de Freerunning workshop.

AFSLUITING ZOMERWEEK KIDS
Op donderdag 22 juli (14.00-14.30) sluiten we samen deze fantastische week af!
LET OP: alleen voor kinderen, niet voor ouders.


MEER INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS
Elke dag ga je aan de slag met een workshop uit een andere discipline. Zo kun je, je de hele dag onderdompelen in nieuwe ontdekkingen en graven naar de verborgen schatten in jezelf.

Theater: Armo Kasr is een ware schatgraver op het gebied van theater. Hij neemt je mee in de wereld van theater maken en leert je de fijne kneepjes van het vak. Na een dag met Amro speel jij de sterren van de hemel in het theater.

Muziek: trommeldebommel! Drum je lekker los met een van de beste drummers van Europa: Koen Herst! Hij is meester op de drums en met hem ga je je muzikaal uitleven. Ook maakt Koen samen met jullie een vette track tijdens de workshop.

Beeldend: bij schatgraven horen ook verrassingen, dus wat deze workshop precies gaat inhouden, is nog even geheim. Dat ga je vanzelf ontdekken als je eraan mee doet. Wat we wel kunnen verklappen is dat er een waar kunstwerk tevoorschijn gaat komen als je hieraan mee doet.

Media: alle vloggers, presentatoren en nieuwsgierigaards opgelet! Team media doet elke dag verslag van de zomerweek. Met jouw groep razende reporters ga je aan de slag om onder leiding van Sangie, Lee & Frandjescka, de echte vlog experts, een gaaf beeldverslag te maken van alle schatten die te ontdekken zijn bij Dakota.


 PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR DE OUDERS

  • Voor aanvang van de zomerweek ontvang je een service e-mail met daarin aanvullende informatie.
  • Bij aanvang van de week, op maandag 19 juli, vragen we je om bij het brengen van je kind contactinformatie achter te laten zodat we je kunnen bereiken in geval van nood.
  • Kinderen worden ter plekke (willekeurig) verdeelt in groepen van maximaal 15 kinderen.
  • Kaartjes zijn te koop via de kassa van Theater & Filmhuis Dakota. Je aangeschafte kaartje is dus geldig voor 4 dagen (verlies deze dus niet!). Met je Ooievaarspas krijg 50% korting.
  • Voor de zomerweek hebben 60 plekjes! Meld je dus snel aan!

De Zomerweek KIDS van Theater & Filmhuis Dakota is een samenwerking met de Gemeente Den HaagFonds voor Cultuurparticipatie, Fonds 1818 en Jeugdvakantieloket.