Zomer in je Bol: Buurt Borrel & Open Podium

Buurt Borrel & Open Podium

Op vrijdag 5 juli (18.30 – 22.00) is er een Buurt Borrel (18.30 - 19.30 uur) én Open Podium (20.00 - 22.00 uur) op het plein van Dakota! Je leest het goed, buiten in het zonnetje zal er een podium worden neergezet en jij kunt de sterren van de hemel zingen/spelen! Of kom lekker kijken en geniet van de verrassende optredens onder het genot van een heerlijke Spaanse Paella (vega), Patatas Bravas en een lekker stukje vlees (halal). Want er is ook een Buurt Borrel! Dus blijf vooral hangen en luister naar de mooiste muziek én het grootste talent uit onze stad en eet een hapje met ons mee!

Wil je lekker meeborrelen meld je dan aan via de onderstaande button. Toegang is GRATIS!

OPEN PODIUM
Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op het Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand aanmeldformulier of stuur een mail naar nandita@theaterdakota.nl. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat! De ROCKIT huisband is fantastisch en speelt alles. Je kunt met hen spelen en zingen, maar als je het podium voor jezelf alleen wilt om je muziek te maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang is GRATIS!

VOORPROGRAMMA OPEN PODIUM (19.00 uur)

  • Bende van Ellende (9 jaar)
  • Blueside (14/15 jaar)