Workshop Vrijheidsbeeld 3+

Festival De Betovering 2021

Ga met Helweg & La Cruz aan de slag met thema 'vrijheid' en 'bevrijding' en bouw jouw eigen vrijheidsbeeld! Welke held zou jij willen herdenken en eren met een beeld? Kom lekker langs en help meebouwen!

LET OP: deze activiteit vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur, je kunt binnen dit tijdsvlak mee doen wanneer het jou uitkomt. Het kan zijn dat je zo in kunt stappen of dat je nog even moet wachten omdat het te druk is.


MET KORTING NAAR DAKOTA
Deze workshop is te bezoeken met je Ooievaarspas (50% korting). LET OP: kaarten met korting zijn alleen af te halen bij de balie met je Ooievaarspas.


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Di 19 Okt 12:00
  Normaal: €2,00
  Vriend: €1,50
 • Wo 20 Okt 12:00
  Normaal: €2,00
  Vriend: €1,50
 • Do 21 Okt 12:00
  Normaal: €2,00
  Vriend: €1,50