Workshop theater: Zweef! 4+

De Betovering

Deze workshop is onderdeel van Dakota's Herfstfeest! Bekijk HIER het gehele programma.

Vraag jij je weleens af hoe het zou zijn om te zweven als een wolk? Of hoe je zou bewegen als je wolk zou zijn? Kom dan naar deze workshop van Circaso (jeugdcircus van Den Haag!). We doen alsof we hoog in de lucht zijn en laten onze fantasie de vrije loop. We spelen toneel net als in de voorstelling en oefenen met kunstjes in de lucht of op de grond. Mooie muziek en samen spelen. Zo zijn we helemaal in de juist sfeer voor de voorstelling Wolk.

Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is de capaciteit van Theater & Filmhuis Dakota beperkt voor (jong)volwassenen per voorstelling. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden echter andere regels. Zij kunnen wel naast elkaar en naast personen uit andere huishoudens zitten. Het is voor onze veiligheid en die van u dan ook belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er naar onze voorstellingen, films, workshops of andere activiteiten komen. We vragen u dan ook om bij het bestellen van de online tickets een onderscheid te maken tussen ‘Normaal’ tickets en tickets voor Kind t/m 12 ‘jaar’. De prijs blijft hetzelfde. We hopen op uw begrip.