AFGELAST – Workshop Soul#3

Op zaterdag 25 januari (17.00 uur) komt Isabelle Chaffaud van het choreografenduo Meyer-Chaffaud een unieke workshop geven bij Theater & Filmhuis Dakota. Deze workshop is voorafgaand aan de voorstelling Soul #3 van Meyer-Chaffaud, 's avonds om 20.15 uur in Dakota. Op vertoon van je kaartje voor deze voorstelling kun je deze unieke workshop gratis komen volgen! 

LET OP: aanmelden voor de workshop is verplicht en kan via de onderstaande button.


OVER MEYER & CHAFFAUD
Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud In hun artistieke carrière ontwikkelden Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zich van excellente dansers bij toonaangevende gezelschappen als Nederlands Dans Theater 1 en Batsheva Dance Company tot prijswinnende dansmakers van wie het werk nationaal en internationaal toert. Met hun eigenzinnige en tegelijkertijd fijnzinnige aanpak weten Jérôme en Isabelle een publiek van zowel doorgewinterde danskijkers en dansliefhebbers te bekoren als een nieuwe generatie theaterpubliek voor de dans te winnen.


OVER SOUL #3
In het verrassende SOUL #3 Co-creation leggen de choreografen het vergrootglas op de dynamiek van het gezamenlijk maken van een voorstelling. Want wat gebeurt er precies wanneer mensen gezamenlijk een creatieproces instappen? Isabelle en Jérômes persoonlijke ervaringen als danser, als stel en als choreografenduo vormden de leidraad voor de voorstellingstekst van Hans van den Boom. Of het nu juist de vier krachtige dansers zijn, de vaak herkenbare ontboezemingen en reflecties of -voor wie wil- het interactieve element: SOUL #3 Co-Creation is een intieme voorstelling die raakt. SOUL #3 Co-creation is ook een multidisciplinaire dansreis, een gedanste conferentie én een feestje, want met SOUL #3 viert het duo ook 15 jaar artistieke samenwerking.