Workshop Graffiti (6+)

KrokusKabaal

In de workshop ga je met Graffiti kunstenaar Leo aan de slag om je eigen graffiti art te maken. Tijdens de workshop leren de kids hun eigen letters te ontwerpen, dit om te zetten in een eigen stencil en zullen deze vervolgens op een eigen canvas paneeltje spuiten die ze mee naar huis mogen nemen.

Let op: doe kleding aan die eventueel vies mag worden.

Ouders hoeven niet bij de workshop aanwezig te zijn. Die kunnen tijdens de workshop lekker een kopje koffie drinken in ons cafe. Ouders hoeven geen kaartjes te kopen, alleen voor de deelnemede kinderen.

Leeftijd voor deze workshop is vanaf 6 jaar, niet geschikt voor jongere kinderen.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Di 28 Feb 11:00
    Normaal: €3,50
  • Wo 1 Mrt 11:00
    Normaal: €3,50