Wolk 3+

De Betovering

Deze voorstelling is onderdeel van Dakota's Herfstfeest! Bekijk HIER het gehele programma.

Wie is er niet graag in de wolken? Zweven en vliegen. Hoog in de blauwe lucht. En ook om te kijken … naar al die kleine dingen daar beneden. We vliegen hoger en hoger, tot in het wolkenhuis. De mooiste plek op aarde.

In een intieme theatersetting met een wel héél speciaal decor maken we kennis met het meisje hoog in de blauwe lucht, boven in de wolken. Met acrobatiek en de klassieke muziek van Mozart maakt 4Hoog met Wolk groots theater voor kleine kinderen.

LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is de capaciteit van Theater & Filmhuis Dakota beperkt voor (jong)volwassenen per voorstelling. Voor kinderen t/m 12 jaar gelden echter andere regels. Zij kunnen wel naast elkaar en naast personen uit andere huishoudens zitten. Het is voor onze veiligheid en die van u dan ook belangrijk om te weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er naar onze voorstellingen, films, workshops of andere activiteiten komen. We vragen u dan ook om bij het bestellen van de online tickets een onderscheid te maken tussen ‘Normaal’ tickets en tickets voor Kind t/m 12 ‘jaar’. De prijs blijft hetzelfde. We hopen op uw begrip.