We proberen het gewoon opnieuw

De Wijkmuzikanten

Orkest Morgenstond probeert het dit jaar gewoon opnieuw. Na twee jaar meer stil te hebben gezeten dan dat een muzikant zou willen, zijn we terug met nieuwe muziek, een nieuwe club muzikanten én een nieuwe naam: De Wijkmuzikanten.

Met ?? ???????? ??? ?????? ???????  vieren we samen met de wijk dat we eindelijk weer zonder quarantaines-mondkapjes-en-1,5-meter-zorgen muziek mogen maken met ons favoriete publiek! Onze voorstelling wordt een feestje! En tegelijkertijd brengen de Wijkmuzikanten een ode aan iedereen die ook ooit opnieuw heeft moeten beginnen. In de afgelopen maanden zijn we op zoek gegaan naar mensen in de wijk die ‘een nieuw begin’ hebben meegemaakt of gaan meemaken. In samenwerking met Haags Verhaal maakten componisten Eva Beunk en Katherine Teng twee nieuwe composities naar de levensverhalen van Dominique van Dijkhuizen en Mina El Kadiri. En daarnaast zal ons babyalbum voor de allernieuwste, jongste Haagse inwoners worden uitgebracht. Kortom:
Nieuwe plannen, nieuwe mensen, nieuwe muziek en nieuwe kansen. Wij gaan het onbekende instappen en opnieuw van vooraf aan beginnen: Doet u mee?

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

Met de Ooievaarspas krijgt u 50% korting op uw kaartje. Deze kunt u reserveren via kassa@theaterdakota.nl of via: 070 326 5509  Op de dag van de voorstelling kunt u uw kaartje bij de kassa betalen, de korting wordt verrekend na het vertonen van uw Ooievaarspas.