Wandeling in je hoofd 0+

Ellen Knops

Wandeling in je hoofd brengt baby's en hun ouders in een betoverende sfeer die fascineert, verwondert en de fantasie prikkelt. De licht- en geluidsinstallatie voert publiek langs een wandeling in de eigen verbeelding. Zittend in cirkels van licht neemt een soundscape je mee van vrolijke klarinet muziek naar spannende harpklanken en van speelse roffels naar een betoverend IJslands liedje bij een knapperend haardvuur. Ook het licht verandert steeds de atmosfeer en de omgeving.

De maakster zegt over deze voorstelling: "De allerkleinsten vind ik de mooiste doelgroep voor theater omdat zij zonder oordeel kunnen genieten. Je ziet de verwondering en blijheid op hun gezichtjes ontstaan als ze iets moois zien of horen. En het prachtige is dat de baby’s ook de ouders in hun verwondering meenemen. Het is een magisch gebeuren waar ik elke keer intens van geniet."


CREDITS
Idee en lichtontwerp: Ellen Knops
Geluidsontwerp en muziek: Dyane Donck
Musici: Ada Rave, Laura Lotti, Marcus Baggiani, Kristján Martinsson


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota