Wachten op kado 4+

SuperZondag

Wachten Op Kado is een voorstelling over wachten en geduld hebben, feesten en uitpakken, en over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen dozen met kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken moeten netjes in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos.

Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s ingepakt worden en er mag niets misgaan. Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid... Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen?

Over kado’s gesproken... Sinterklaas, baas van alle kado’s, brengt een bezoekje aan Dakota! Kom dus naar deze voorstelling, zet je schoen en laat je verrassen! 🤩 🥳

Sinterklaas met burgemeester Jan van Zanen
De Sint met de Haagse burgemeester Jan van Zanen

CREDITS
spel & concept
Emiel de Jong (Schudden), Harold Schraven, Rutger Buiter (Vis à Vis), Theatergroep Graasland ondersteuning Verkadefabriek Den Bosch fotografie Richard Smits


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 20 Nov 14:30
    Normaal: €8,00