Wachten op kado 4+

SuperZondag

Wachten Op Kado is een voorstelling over wachten en geduld hebben, feesten en uitpakken, en over niet-gebaande wegen betreden die je verder brengen dan je had verwacht.

Ergens in een magazijn vol lege dozen werken twee punctuele mannen. Zij vullen dozen met kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Sokken moeten netjes in een klein doosje, een hoge hoed verdwijnt in een goocheldoos en een dinosaurus hoort in een oude doos.

Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s ingepakt worden en er mag niets misgaan. Dan stokt de machine! Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid... Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen?

Over kado’s gesproken... alle kinderen mogen hun schoen zetten vóór de voorstelling begint, misschien komt de Sint wel langs en zit er na afloop wel iets in! Dus zet je schoen en laat je verrassen! 🤩 🥳

Ook zijn er de leukste Sinterklaaskleurplaten voor alle kinderen. Kleuren kan bij het theater en de tekeningen mogen natuurlijk ook naar huis!

Sinterklaas met burgemeester Jan van Zanen
De Sint met de Haagse burgemeester Jan van Zanen

CREDITS
spel & concept
Emiel de Jong (Schudden), Harold Schraven, Rutger Buiter (Vis à Vis), Theatergroep Graasland ondersteuning Verkadefabriek Den Bosch fotografie Richard Smits