Voorleesochtend – Ridder Teun 4+

met Rosa van der Biezen

Deze woensdagochtend toveren we ons café om tot voorlees café. Rosa van der Biezen zal de kinderen meenemen in de wereld van Ridder Teun; het hoofdpersonage uit haar eerste kinderboek.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn vragen we je een kaartje te reserveren, zo ben je zeker van een plekje.

Over Ridder Teun:

Tijdens de zomervakantie in Duin-aan-Zee schijnt de zon altijd en mag Teun de hele dag onder een strakblauwe lucht voetballen. Maar als hij weer thuiskomt, ziet Teun al gauw dat de donkere wolken er nog steeds zijn. De zon is niet met hem meegekomen. Hoe kan hij de heerlijke warmte van Duin-aan-Zee altijd bij zich houden? Als Teun dat heeft gevonden, voelt hij zich als nooit tevoren!


Over Rosa:

Rosa Costa van der Biezen (1979) is geboren in het zonnige Noord-Portugal en woont sinds 2002 in Nederland. Na een carrière van bijna twintig jaar in de financiële sector is Ridder Teun haar eerste uitgegeven werk. Ze is daarbij beïnvloed door het voorbeeld van haar vader die thuis veel schreef o.a. voor regionale kranten. Ridder Teun, een verhaal over plezier en zelfredzaamheid, draagt de auteur aan haar vader op.