VIER (4+)

De Dansers

Het begint in het donker, onder de grond. Koud, kaal en stil. Kom nou, schiet op, we willen beginnen. We staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uiteindelijk uitgeput terug thuiskomen. En dan nog eens. En nog eens. En...

Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente; van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. VIER viert de seizoenen, speciaal voor hele jonge mensen.

CREDITS
Choreografie
 Josephine van Rheenen Compositie en live muziek Guy Corneille Gemaakt met en uitgevoerd door Yoko Haveman, Charlotte Goesaert, Guy Corneille Artistieke coaching Jef van Gestel Decorontwerp Hiske de Goeje Licht advies Varja Klosse Maker van “Het Beest” Roos Visser Techniek Marco Chardon, Samia te Nuijl Productie Danae Bos Zakelijk leiding Miriam Gilissen Educatie Sanne Wichman Marketing en publiciteit Lizzy Schreijer Acquisitie Frontaal Theaterbureau Artwork 75B Met steun van HET LAB - Hasselt Met dank aan Johan De Smet, Carli Gellings Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Fonds Podiumkunsten


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 19 Mrt 14:30
    Normaal: €8,50