Vers van de pers

Farbod Moghaddam

LET OP: wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is deze voorstelling geannuleerd.

Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht in ieder geval een avond vol emotie, inspiratie. En sarcasme.

Uit het juryrapport van het Leids Cabaret Festival 
“Hij heeft een eigen stem, een eigen blik op de wereld. Hij is goed in doordenkgrappen en zet het publiek vaak op het verkeerde been. Zijn show is intelligent, verrassend en hijzelf is 'erg schattig'. Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. Turken, Marokkanen, witte Nederlanders en zijn eigen volk, Iraniërs, krijgen er van langs. En toch, hoe hard hij ook is, uit alles spreekt liefde.” 


ALGEMENE INFORMATIE
www.farbod.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.