Vaudeville de Liveshow

De Theatertroep speelt

De Theatertroep speelt …
De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert een nieuwe korte voorstelling die op zijn eigenwijze reageert op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken naar Vaudeville: de liveshow, een greep uit ons materiaal van de afgelopen jaren in een nieuwe tv-show-achtige setting. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen, alles RIVM-verantwoord en volgens de richtlijnen!

Vaudeville: de liveshow
Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maken we al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville: de liveshow halen we, gewapend met ons repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

“Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.” - de Volkskrant ★★★★

CREDITS
Van en met: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der Veen en Roos Visser.


ALGEMENE INFORMATIE
theatertroep.nl


Drankje inclusief. Deze kun je vooraf aan de voorstelling halen en bevat geen warme dranken. Drankjes mogen mee de Theaterzaal in.