Van Moengo tot Hier

Humphrey Campbell

Bij Humphrey Campbell is aan iedere fase van zijn levensloop muziek gekoppeld.
De muziekbibliotheek in zijn geheugen bevat honderden liederen in alle mogelijke stijlen zoals bijvoorbeeld de muziek van Stevie Wonder, Nat King Cole en Frank Sinatra, maar ook muziek van deze tijd zoals Amy Winehouse, Gregory Porter en Adèle.

Humphrey werd geboren in Moengo (Suriname) als tiende kind uit een muzikaal gezin. Als jonge getalenteerde tiener werd hij naar Nederland gehaald om als de tweede zanger bij Oscar Harris & The Twinkle Stars aan te sluiten.
In 1987 studeerde Humphrey cum laude af aan het Hilversums Conservatorium en inmiddels is hij zelf ook al jaren een zeer gewaardeerd hoofdvakdocent aan het Amsterdams Conservatorium.

Hij kreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival met het lied Wijs me de weg. Sindsdien is hij ook een graag geziene gast bij de grote Duitse radio-orkesten. Ook heeft hij met vele grote artiesten samengewerkt, zoals Paul de Leeuw, Rob de Nijs en Madeline Bell en hij heeft daarbij altijd zijn aanstekelijke enthousiasme voor de muziek behouden.

In Van Moengo tot hier!, zijn eerste solo tour, neemt Humphrey je mee door de tijd tot aan vandaag de dag. Met zijn verwarmende soulvolle stem, waarvan we er maar één van deze klasse in Nederland hebben, zal dit concert een feest van herkenning worden.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 11 Nov 20:15
    Normaal: €22,00