Tot op dat moment

Murth Mossel

Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot.

“Oh, wát een jaar!” of wordt het “Och, wat een jaar…”? Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden, tijdens deze humoristische blik op 2020!

‘Het mooie van comedy is dat je elk onderwerp bespreekbaar kunt maken’, aldus Murth Mossel.

Deze ervaren top-comedian (Inmiddels heeft hij 11 theatertours op zijn naam staan) weet als geen ander een publiek te boeien en te laten lachen met zijn persoonlijke verhalen, heldere observaties over alledaagse dingen, en scherpe improvisaties.

Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.


ALGEMENE INFORMATIE
www.murtmossel.nl


Drankje inclusief. Deze kun je vooraf aan de voorstelling halen en bevat geen warme dranken. Drankjes mogen mee de Theaterzaal in.


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.
 • Kom je alleen of wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een 'Solo Ticket'.
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’.
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets, zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen.
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3-6 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren.
 • Voor het bestellen van kaarten met korting en een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling), wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent.
 • Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

Kaarten

 • Di 22 Dec 19:00
  Normaal: €19,00
  Vriend: €0,00