Tot op dat moment

Murth Mossel

Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot.

“Oh, wát een jaar!” of wordt het “Och, wat een jaar…”? Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden, tijdens deze humoristische blik op 2020!

‘Het mooie van comedy is dat je elk onderwerp bespreekbaar kunt maken’, aldus Murth Mossel.

Deze ervaren top-comedian (Inmiddels heeft hij 11 theatertours op zijn naam staan) weet als geen ander een publiek te boeien en te laten lachen met zijn persoonlijke verhalen, heldere observaties over alledaagse dingen, en scherpe improvisaties.

Als je een van de weinige bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.


ALGEMENE INFORMATIE
www.murtmossel.nl


Drankje inclusief. Deze kun je vooraf aan de voorstelling halen en bevat geen warme dranken. Drankjes mogen mee de Theaterzaal in.