TOINE

TOINE is bekend van De Beste Singer Songwriter Van Nederland en De Wereld Draait Door. Wij zagen onlangs zijn video challenge voorbij komen waarin de gitarist/zanger de stad Den Haag een muzikaal steuntje in de rug gaf tijdens deze bizarre tijd. Wat klonk dat goed, maar niet alleen wij vonden dat, maar ook Anouk gaf haar zegen! Toine heeft tijdens zijn derde video in het ADO stadion het nummer It’s so hard van onze Haagse trots gecoverd en dat is bij Anouk gelukkig goed in de smaak gevallen. Zo goed dat ze de video zelfs heeft gedeeld op haar Instagram account! Ohjaaa heel leuk weetje, want Toine komt zelf ook uit Den Haag, dus  je snapt wel dat deze artiest in ons theater wilde hebben!

MEER OVER TOINE.MUSIC
Naast zingen als een bronstige nachtegaal speelt Toine ook fantastisch gitaar, meestal op een semi-akoestische jazzbak. Live deelt hij het podium met Rein Godefroy (Fender Rhodes & synths), bassist Udo Pannekeet en drummer Niek de Bruijn. De singer-songwriter omschrijft zijn muziek als energiek, meeslepend en een flinke dosis good vibes! Zo met band bouwt hij dat romantische pop & soul-geluid van hem uit tot funky Jamiroquai toestanden. Toine speelt naast zijn eigen nummers tijdens het concert bij Dakota ook nummers van zijn helden zoals George Benson, Al Green Tears for Fears en nog vele andere fantastische nummers zullen voorbij komen. Maak het dus mee op 18 september in Dakota!ALGEMENE INFORMATIE
www.toinescholten.nl
Instagram:
toine.music


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota