Theesessie met Walter Palm

Dakota's Winternachten Verhalenfestival - Ook van Jou

Tijdens het Winternachten Verhalen festival - Ook van Jou gaan we vanuit Theater en Filmhuis Dakota samen met een drietal auteurs op zoek naar verhalen van mensen uit de wijk. Gewapend met thee, pennen en een luisterend oor trekken we langs verschillende locaties met de vraag ‘Wat is nog normaal’.


THEESESSIE MET WALTER PALM
Zaterdag 18 januari | 12.00 – 13.00 uur | Spark Den Haag, Escamplaan 61G | Gratis

Ieder die wil en tijd heeft is welkom bij een gesprek met schrijver en dichter Walter Palm. Gratis toegang, de koffie en thee staan klaar bij Spark Den Haag!

Over Walter Palm
Walter Palm (Curaçao, 1951) is dichter, toneelschrijver en essayist. Hij heeft drie Nederlandstalige gedichtenbundels gepubliceerd: Met lege handen ging ik slapen, met een gedicht werd ik wakker (2002; herdruk 2018), Sierlijke golven krullen van plezier (2009) en Een serenade voor mijn Shéhérazade (2014). Een paar maanden geleden verscheen van hem het essay Het sluipend gif van islamofobie waarin hij zijn zorgen uit over de gevolgen van het structurele karakter van islamofobie in Nederland. Hij treedt regelmatig op met Tipiko Den Haag, zoals tijdens deze Winternachten festivaleditie in de muzikale voorstelling A Free Mind, Caribbean Style! in Bibliotheek Ypenburg op donderdagavond 16 januari 2020.

Spark Den Haag is een plek waar mensen verleidt worden om meer te bewegen, door bijvoorbeeld tuinieren, ons sportaanbod of outdoor spel zoals jeu de boules.

Maar het is ook een plek om rustig te kunnen lezen in het zonnetje of in het weekend met buurtbewoners te ontbijten. Spark is een plek waar mensen elkaar leren kennen en daardoor meer voor elkaar gaan zorgen. Waar je kan leren over gezondheid, de natuur en hoe samen te leven in de grote stad

OOK VAN JOU
Dakota's Winternachten Verhalenfestival - Ook van Jou, is een initiatief van Writers Unlimited en Theater en Filmhuis Dakota ter gelegenheid van het 25e Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag (15-19 januari). Met op zaterdag 18 januari ontmoetingen met schrijvers Cynthia Mc Leod, Walter Palm en Vamba Sherif en de muziektheatervoorstelling The Bright Side of Life, en op zondag 19 januari een workshop en Open Podium verhalen vertellen, een kinderprogramma met jeugdboekenschrijver en -illustrator Mylo Freeman en een talkshow.