Theesessie met Cynthia McLeod

Dakota's Winternachten Verhalenfestival - Ook van Jou

Tijdens het Winternachten Verhalen festival - Ook van Jou gaan we vanuit Theater en Filmhuis Dakota samen met een drietal auteurs op zoek naar verhalen van mensen uit de wijk. Gewapend met thee, pennen en een luisterend oor trekken we langs verschillende locaties met de vraag ‘Wat is nog normaal’.


THEESESSIE MET CYNTHIA MCLEOD
Zaterdag 18 januari |10.30 – 11.30 uur | Bij Betje, Betje Wolffstraat 181 | Gratis toegang

Ieder die wil en tijd heeft, is welkom bij een gesprek met schrijver Cynthia McLeod uit Suriname, bekend van haar roman Hoe duur was de suiker? Gratis toegang, de koffie en thee staan klaar!

Over Cynthia McLeod
Cynthia McLeod schrijft historische romans en jeugdboeken die zich afspelen in Suriname. Door het onderzoek dat ze heeft gedaan voor haar boeken, heeft ze veel kennis opgedaan over de bewogen geschiedenis van Suriname; kennis die ze graag met anderen deelt. McLeod is een echte verhalenverteller die gepassioneerd en enthousiast de Surinaamse geschiedenis tot leven brengt.

Wijkwinkel bij Betje is een plek in Moerwijk waar mensen samen komen en elkaar ontmoeten. Bij Betje is gestart door de winkeliers in de Betje Wolffstraat. Zij zagen een tekort aan sociale plekken in de wijk en besloten een sociale plek in hun winkelstraat te realiseren.


OOK VAN JOU
Dakota's Winternachten Verhalenfestival - Ook van Jou, is een initiatief van Writers Unlimited en Theater en Filmhuis Dakota ter gelegenheid van het 25e Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag (15-19 januari). Met op zaterdag 18 januari ontmoetingen met schrijvers Cynthia Mc Leod, Walter Palm en Vamba Sherif en de muziektheatervoorstelling The Bright Side of Life, en op zondag 19 januari een workshop en Open Podium verhalen vertellen, een kinderprogramma met jeugdboekenschrijver en -illustrator Mylo Freeman en een talkshow.