Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten brengt Bakkie Troost

Deze voorstelling is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

In deze moeilijke tijden komt de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten langs met een Bakkie Troost, een laagdrempelige, gezellige ontmoeting voor iedereen die van een praatje en een plaatje houdt. 

Thea en Corry zingen onder pianobegeleiding van Jos liedjes van toen en nu die het publiek mee kan zingen. En ze vertellen korte verhalen over de momenten van geluk die ze toch ook meemaken in deze tijden van Corona. Het publiek wordt uitgenodigd iets te vertellen over hun eigen ervaringen. 


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.