‘The Box’ van Theater & Filmhuis Dakota

Deze activiteit is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Naast twee marktkraampjes waar je allemaal informatie krijgt over wat je allemaal kan doen bij Theater & Filmhuis Dakota aankomend seizoen is een groot vierkant op de grond getekend: The Box van Dakota. 

Bij Dakota kan je naast naar mooie voorstellingen en films ook zelf meedenken over het programma. In het midden van The Box vind je gedurende de dag onze fantastisch collegas. Aan de rand van The Box staat een klein zeepkistje, die plek is voor jou. Wij willen als wijktheater MET jullie aan de slag om tot het meest perfecte programma te komen voor iedereen. Help ons door outside the box te denken en samen tot nieuwe ideeën te komen. 


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.