’t Olifantje Abu l’Abbas 6+

De Betovering

Het is de negende eeuw. De legendarische Khalief van Baghdad schenkt een wit olifantje, Abu l'Abbas, aan Karel de Grote om hun vriendschap te bezegelen. Abu l'Abbas legt een spannende tocht af naar het koude Europa. Niet alleen laat hij zijn vriendjes achter, maar hij moet zich ook staande houden in een nieuwe onbekende omgeving. Ga met Abu l'Abbas mee op een mooie muzikale reis over land en zee. Deze familievoorstelling is een coproductie van het Amsterdams Andalusisch Orkest met De Krakeling.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 22 Okt 14:30
    Normaal: €7,50