Surprise Film

Ook van Jou Buitenbioscoop

Deze film is onderdeel van de Ook van Jou - Buitenbioscoop van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Surprise film over een toffe superhelden familie en hun avonturen. Voor de hele familie!

Lekker voor bij de film: pakje snoep en appelsap (voor €1)! 


DAKOTA’S KIDS FILM CLUB XL – OOK VAN JOU BUITENBIOSCOOP
Het is weer tijd voor de grootste openlucht bioscoop van Escamp! Op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus keert ook Dakota’s Kids Film Club XL weer terug op het plein. Bekijk hieronder het programma.

Vrijdag 31 juli | 13.00 uur
Om 13.00 uur staat de Kids Film Club in het teken van de eerste supergave film van ons festival! Deze film gaat over een familie vol superhelden, die in geheime missies de wereld proberen te redden. Welke titel het is laten we nog even geheim, kom het zelf ontdekken! Maak voor de film de superheld in jezelf los en knutsel je eigen superhelden masker! Alle gemaskerde helden kunnen daarna deze gave film bekijken.
Reserveer wel vooraf een filmkaartje zodat je zeker bent van een plekje voor de film & de Kids Film Club XL.

Reserveren kan HIER of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren via: www.theaterdakota.nl of via de kassa: 070 326 55 09

Kom op tijd voor aanvang van de film, zodat je nog een lekker drankje en hapje kan halen en zodat we iedereen van een goede plek kunnen voorzien!


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota