Superslow 2,5+

Bonte Hond - Festival De Betovering 2021

Bij deze fysieke voorstelling met theatrale hiphop blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

Waarom ben je ergens bang voor, terwijl je het helemaal niet kent? Hoe weet je dan dat je er bang voor moet zijn? Heeft iemand je dat verteld? Misschien je ouders, je vriendjes, je zus? En waarom is die angst weg, zodra je het herkent? Was het dan eigenlijk wel angst? Als je nooit met iets onbekends in aanraking komt, hoe leer je dan nieuwe dingen kennen?

In 'Superslow' worden kinderen en hun ouders klaargestoomd voor de meest brute dansvoorstelling. De veel te stoere hiphop wordt in herkenbare stukjes ontleed in geluid, licht, beweging en kleur. Een ode aan de prikkels en het onbekende.

Bonte Hond laat zich niet in een hokje plaatsen
BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zicht niet graag in een hokje plaatsen. Sinds de ‘geboorte’ in 2005 spelen hun voorstellingen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. In alles wat ze doen, roepen ze op om ruim en autonoom te denken.


CREDITS
Concept en regie: Judith Faas
Dans en spel Serano Pinas, Liza Panjoel, Jeffrey Loewenicht, Megan Simons
Dramaturgie: Victor Mentink
Regieassistentie: Millie Lijbers
Kostuum: Eleftheria Lavdaki
Decor concept: Wannes van der Veer
Componist: Mauro Casarini
Productie: Daan de Lau, Anne Straman


ALGEMENE INFORMATIE


MET KORTING NAAR DAKOTA
Deze voorstelling is te bezoeken met je Ooievaarspas (50% korting). LET OP: kaarten met korting zijn alleen af te halen bij de balie met je Ooievaarspas.