Sunny Rays

Deze voorstelling is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Sunny Rays is een verse band van Haagse bodem. Op een fundering van reggae en Nederlandstalige poëtische rap mengen ze met invloeden uit veel verschillende potjes een lekkere sappige sound waarop de vezelrijke boodschap soepeltjes je trommelvliezen in kan glijden. Hun liedjes gaan over opgroeien en daar ben je als mens natuurlijk eigenlijk nooit helemaal mee klaar!  

Hun debuut EP 'Het Zonnige Leventje' komt dit najaar uit en zit vol liefde, compassie en humor omsluierd door een zomers briesje om je warm te houden in de koude tijden die er dan weer aan zitten te komen! 


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.