Speel mee in Notre Dame 6+

Rabarber - Festival De Betovering 2021

We gaan samen met Rabarber een weekend toneel spelen. Ga aan de slag met de thema's en karakters van de Klokkenluider van de Notre Dame. Maak je eigen versie van het verhaal in 2021. We sluiten af met een presentatie in het decor van de echte Notre Dame voor publiek! En natuurlijk mag je daarna ook kijken naar de Klokkenluider; de kosten van dit traject zijn inclusief je kaartje voor de voorstelling.

Repeteren & spelen:
ZA 16 OKT. 11.00 - 16.00 uur
ZO 17 OKT. 11.00 - 16:00 uur
(inclusief presentatie en bezoek voorstelling)

TIP voor de ouders/begeleiders: jullie kunnen de kinderen op zaterdag na afloop weer ophalen (16.00 uur). Op zondag 17 OKT om 14.30 uur is er een presentatie van de kinderen in de theaterzaal waar ouders/begeleiders naar kunnen komen kijken. De presentatie van de kinderen duurt ongeveer 10 minuten is voorafgaand aan de voorstelling Klokkenluider van de Notre Dame. Het is natuurlijk erg leuk als u direct na de presentatie van de kinderen, samen met uw kind blijft kijken naar de voorstelling.

Presentatie:
ZO 17 OKT. 14.30 uur

De entree voor de presentatie, is gratis. Het is wel nodig om er een kaart voor te reserveren. Wilt u aansluitend óók naar de voorstelling Klokkenluider van de Notre Dame? Dan dient u hiervoor apart een kaartje te kopen. Daar zijn wel kosten aan verbonden (€7,50).

TIP: breng je eigen lunchpakket mee! Voor drinken wordt gezorgd.
LET OP: als je aan dit workshoptraject meedoet, ben je beide dagen beschikbaar.

MET KORTING NAAR DAKOTA
Deze workshop is te bezoeken met je Ooievaarspas (50% korting). LET OP: kaarten met korting zijn alleen af te halen bij de balie met je Ooievaarspas.


PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AAN ZIEN VAN HET CORONATOEGANGSBEWIJS

 • Vanaf 25 september is iedereen welkom op vertoon van je kaartje, identiteitsbewijs en geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het bewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
 • Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag (uitsluitend via Testen voor Toegang, een zelftest is niet geldig) van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
 • Je kunt je Coronatoegangsbewijs tonen via de CoronaCheck-app of op papier.
  LET OP: een Coronatoegangsbewijs op papier is uitsluitend geldig wanneer deze is aangevraagd via coronacheck.nl.
  Hier kun je een papieren versie met QR-code downloaden en uitprinten.
 • Wil je je laten testen dan kunt u hiervoor een afspraak maken op www.testenvoortoegang.org.
  LET OP: dat je deze afspraak niet te ver voorafgaand aan de aanvangstijd van de film of voorstelling maakt. De test mag maximaal 24 uur oud zijn.

Geen smartphone? Geen probleem!
Heb je geen smartphone tot je beschikking, dan kun je een geldig papieren Coronatoegangsbewijs aanvragen via www.coronacheck.nl. Lukt dat ook niet, dan kun je bellen naar 0800-1351.

LET OP: dat je dit telefonisch aangevraagde bewijs gemiddeld na een werkweek in huis hebt. Meer informatie over de regels en mogelijkheden lees je HIER.

Kaarten

 • Za 16 Okt 11:00
  Normaal: €17,50
  Vriend: €15,50