Soul #3

Meyer & Chaffaud

Met de SOUL serie verdiepen choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud hun zoektocht naar de ware natuur van de mens. Na SOUL #1 waarin het publiek centraal stond, kreeg het publiek met SOUL #2 op een unieke manier een blik in de binnenwereld van de performers.  

In het verrassende SOUL #3 Co-creation leggen de choreografen het vergrootglas op de dynamiek van het gezamenlijk maken van een voorstellingWant wat gebeurt er precies wanneer mensen gezamenlijk een creatieproces instappen? Isabelle en Jérômes persoonlijke ervaringen als danser, als stel en als choreografenduo vormden de leidraad voor de voorstellingstekst van Hans van den Boom. Of het nu juist de vier krachtige dansers zijnde vaak herkenbare ontboezemingen en reflecties of 

Speciaal! De makers nodigen max. 20 bezoekers uit om 20 minuten voor aanvang van de voorstelling samen met hen een stukje van de voorstelling vorm te geven. Meld je aan via dit e-mailadres: publiciteit@meyer-chaffaud.com


WORKSHOP MEYER & CHAFFAUD
Volg een unieke workshop van Isabelle Chaffaud van het choreografenduo Meyer-Chaffaud bij Theater & Filmhuis Dakota. Deze workshop is voorafgaand aan de voorstelling Soul #3 van Meyer-Chaffaud, 's avonds om 20.15 uur in Dakota.

Op vertoon van je kaartje voor deze voorstelling kun je deze unieke workshop gratis komen volgen! 

LET OP: aanmelden voor de workshop is verplicht en kan via HIER


ALGEMENE INFORMATIE
www.meyer-chaffaud.com


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.