Songs from Anatolie

Duygu Alkan Quintet

Duygu Alkan Quartet is een veelzijdig ensemble en de bandleden komen uit verschillende delen van de wereld. Ze combineren het erfgoed van tijdloze tradities die voortkomen uit de boardwereld van hedendaagse modal, maqam en traditionele muziek afkomstig uit Klein-Azië. Duygu Alkan Quintet vermengt kleurrijke soundscapes uit Klein-Azië en Anatolië.

Elk lid van de band trad voortdurend op in muziekpodia in heel Europa. Ze zullen traditionele en klassieke deuntjes uit Turkije, Griekenland, Anatolië en enkele nieuwe composities van bekende artiesten ten gehore brengen. Duygu Alkan kwam in 2017 vanuit Izmir (Turkije) naar Nederland om te studeren aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Maar voordat ze naar Nederland kwam, studeerde ze aan de afdeling Stem aan het Staats Turks Muziek Conservatorium van de Ege University. Daar studeerde ze klassieke Ottomaanse muziek. In juni 2019 studeerde ze af met een Master of Arts aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts.


CREDITS
Duygu Alkan (TUR): Voice
Alexandros Papadimitrakis (GR): Oud
Caner Malkoc (TUR): Clarinet / Saxophone
Udo Demandt (DE): Percussions
Boris Oud: Double bass
#supported by Gemeente Rotterdam


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57.  Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje voor aanvang of bij inloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57. Als je dat wilt mag dit drankje mee de zaal in.