Show must go on

Stephanie Louwrier

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.


RECENSIES
Theaterkrant:
“De rockende performer die Louwrier is, is nu meer dan ooit ontketend.”

“Sublieme schemerzone van nuchter alcoholisme”

“Het is fascinerend en losgeslagen tegelijkertijd, een razende theatrale carrousel van een vrouw die onophoudelijk in de vechtstand staat en uitstraalt dat ze zich niet gewonnen geeft.”

de Volkskrant ★★★★☆
"Met een glansrol voor het gekooide beest, dat flemend slijmt voor een avondje vrij. En in een duivelse dialoog met familieleden vat ze haar erfelijk belaste strijd tegen alcoholische verleidingen raak samen. Dit laat de grillige performer zien die Louwrier zo uitzonderlijk maakt."

Parool:
“Als ze een voetballer was, zou je zeggen: voor zo’n speler ga je naar het stadion.”

“Louwrier is een genadeloos theaterbeest, dat volledig samensmelt met de krachtige, bombastische vorm en het publiek ademloos achterlaat.”


CREDITS
Concept en spel: Stephanie Louwrier
Muziek: Christiaan Verbeek
Regie: Casper Vandeputte
Kostuums: Dymph Boss
Licht/vormgeving: Julian Maiwald


ALGEMENE INFORMATIE
www.rudolphiproducties.nl


GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is incl. een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Graag je ticket laten zien bij onze medewerkers.