Shagun

Gast in Dakota

Kishore Kumar, Kumar Sanu, Atif Aslam, Lata Mangeskar, Mohammed Rafi, Arijit Singh en vele andere grootheden. Een ieder met een Indiase roots, kent de nummers van deze legenden.

Shagun speelt in deze voorstelling hun favoriete nummers van deze legends. Dit zullen ze op een geheel eigen wijze doen. Het belooft een geweldige voorstelling te worden. Van tijd tot tijd klein, sereen en unplugged maar ook een flinke dosis groovy ritmes en lekkere rock. De boodschap van Shagun zal voelbaar zijn, namelijk muziek met liefde en respect. Het wordt een ode waar ze zelf erg naar uit kijken. En oh ja, niet te vergeten, zij nemen een goede vriendin en een geweldige zangeres als gast mee, namelijk Sangeeta Bhageloe. Andere gastmuzikant in deze voorstelling: Ahmet Gür, die het voorprogramma verzorgt en je hart zal veroveren door Bollywood songs op zijn viool te spelen.

Shagun bestaat uit 6 gerenommeerde muzikanten uit de hindipop scène (en daarbuiten) die besloten hebben om op eigen en unieke manier (eigen) nummers ten gehore te brengen. Sagar Kohabir, Danny Fuljhari, Suraj Jiawan, Akash Dey, Awinash Dey en Adjai Soodoo zijn Shagun. Ware tovenaars, een genot voor oor en oog want de passie spat er vanaf. Zeker de moeite waard om mee te maken en onderdeel te zijn van hun positiviteit. Dakota nodigt je dan ook vol trots uit op deze muzikale zondagmiddag.


Deze voorstelling is onderdeel van GAST IN DAKOTA:

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Zo ook: Adjai Soodoo, muzikant van Shagun. Voor Shagun was het een droom om een eerste, middagvullende theatershow te maken. Het is gelukt! Op zondag 10 november staat Shagun in Dakota. Komt dat zien, dit wil je niet missen. Muziek van de bovenste plank!


Drankje exclusief.