Seksklimaat (Try-Out)

Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot

Als jij met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan terugkerende onderwerpen? Waarvan gaan jullie met de servetten wapperen? Waarvan gaan jullie op tafel slaan? Waarvan worden jullie stil.

Deze vrienden gingen het gesprek aan. Ze hadden het over de klimaatcrisis, seks, kwetsbaarheid. Soms escaleerde het gevaarlijk. Nieuwsgierige vragen werden opeens niet meer beantwoord, grappen werden verwijten, maar we vroegen door tot het ongemakkelijk werd; en daarna stelden we ook die laatste, confronterende vragen. ‘Zit je mij nou de maat te nemen?

SeksKlimaat biedt geen oplossing voor het klimaatprobleem en een beter seksleven kunnen we je ook niet garanderen, maar wel the next best thing: inzicht in dat wat het leven de moeite waard maakt!


CREDITS

tekst, idee, spel Maria Goos, Michiel de Jong, Sieger Sloot regie Maria Goos eindregie Ria Marks decor en fotobeeld Robin Vogel productie Alles voor de Kunsten educatie Elles Leferink

GRATIS DRANKJE

Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

Bezoekersinfo: Theater Dakota is goed bereikbaar met het OV, parkeren is gratis.
Krijg 50% korting op deze voorstelling met je Ooievaarspas!