Schijtziek

Mouna Laroussi

Mouna wordt er schijtziek van: angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Mensen lijken hun wereld steeds kleiner te maken; gevangen in hun eigen gevangenis. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf vrijwillig opsluiten in een klein benauwd hokje? Mouna heeft dit zelf drie jaar noodgedwongen moeten doen en ze kan je vertellen: je wordt er schijtziek van.

Mouna Laroussi is door een darmaandoening jarenlang letterlijk schijtziek geweest. Nu is zij klaar om weer deel te nemen aan de maatschappij. Maar wat is er gebeurd in de tijd dat Mouna op het toilet zat? Gaat het debat nog steeds over kutmarokkanen, de sluier en Geert Wilders? Is er dan echt niks veranderd in die drie jaar dat zij op het toilet zat?!

In een voorstelling vol dans en zelfgeschreven teksten ontkent deze geestige comédienne niet langer alle bagger die de multiculturele samenleving heeft voortgebracht. Ze gaat geen taboe uit de weg!

Lees HIER een het artikel 'Mouna Laroussi keert tijdens tour van haar eerste solovoorstelling terug in het Groene Hart' in het AD.

Na afloop is er een MEET & GREET met Mouna Laroussie!


ALGEMENE INFORMATIE
www.mouna.nl


Drankje inclusief. De kaartprijs is inclusief een drankje in de pauze. Als er geen pauze is, krijgt u het drankje na de voorstelling.