Recall

Theatergroep Grimm

Trista en haar zus Esther zijn slachtoffer geworden van een misdrijf. Ze liggen beiden in het ziekenhuis. Trista wordt in coma gehouden en Esther is bij kennis, ze zijn buiten levensgevaar. Hebben ze de dader gezien of zijn er meerdere daders? De organisatie die erachter zit wil in elk geval het risico niet lopen om ontmaskerd te worden.

Hun vader is rechercheur en onderzoekt de zaak. Hij is de dader op het spoor en heeft een belangrijk bewijsstuk in zijn bezit. Er worden rare spelletjes gespeeld. Niemand is te vertrouwen Hij slaat op de vlucht en staat er alleen voor. Of misschien toch niet?

Wat is er gebeurd? Waar is hun vader? Het geweld neemt genadeloos toe! Wie is er nog veilig? De tijd tikt door…… het is vijf voor twaalf.

Regie door Neil van der Beek, Verhaal Terence van Koert, Cast Andy van den Berg, Roland Boer, Sander Bulsing, Celine Dhalganjansingh, Selena Dols, Iris Jane, Janhein van de Kaa, Terence van Koert, Nina Kokshoorn, Faysal Gantaoui, Patrick Neijenhuis, Robert Rosier, Karin Tinbergen, Eric Sekrève, Cynthia Sprokkereef, Hennie Spronk, Kathelijn van der Veer,Gerda Swart, Daniella van der Zalm

Deze voorstelling is met een pauze.