RAT / La Cruz & Helweg 8+

Deze activiteit is onderdeel van de Ook van Jou - Festival: Dakota Start met Jullie van Theater & Filmhuis Dakota. Bekijk HIER het gehele aanbod.

Op vrijdag 4  september wordt bij Stadsdeel Escamp het startsein gegeven voor een bijzonder interactief kunst project ‘De Rattenvanger van Morgenstond & Moerwijk.  Met reuze RAT van hout wandelen ze door de wijk en strijken voor het eerst neer bij Theater Dakota 

Wist jij dat er heel kleine ratten wonen in de stad? En hier in de buurt misschien nog wel het meest? Ratten zijn misschien leuke beestjes, maar we willen er niet te veel van hebben 

Kunstenaars Ruben La Cruz en Karolien Helweg vatten het probleem bij de horens en hebben een reuze RAT gebouwd van hout. Ze snuffelen door de wijk, op zoek naar kinderen die een klein ratje willen timmeren!  

Timmer mee en neem je kunstwerk mee naar huis! 


RESERVEER VOORAF JE KAARTEN
Gratis toegang! Let op: i.v.m. het beperkt aantal plaatsen en de huidige COVID-19 maatregelen is het wenselijk om je kaarten vooraf te reserveren voor de volgende locaties: theaterzaal, filmzaal en studio via: www.theaterdakota.nl / kassa: 070 326 55 09.


Het Ook van Jou - Festival wordt mede mogelijk gemaakt door CultuurschakelGemeente Den HaagFonds 1818Fonds voor Cultuur ParticipatieUIT Festival Den HaagPopradar en Ooievaarspas.