R & Beats Live

Young Urban Night wordt omgedoopt tot R&Beats Live: een meer (home-)grown insteek. De show is het antwoord op de brandende vraag: leeft R&B nog? Deze avond gaan we naar het hart van het genre. Met een driekoppige Live band zetten J. Ward Brew en Mariseya een up close and personal optreden neer. Zij zullen eigen werk ten gehore brengen in een intieme setting en benutten volop de mogelijkheden die die Theater & Filmhuis Dakota biedt. Zo vangt de spotlicht de sfeer van elk nummer en volgt hun stem ditzelfde sentiment. De toonhoogtes en - ladders vertegenwoordigen de klim die zij als vocalisten hebben gemaakt om hun doel te bereiken.

Vanaf de start wordt deze R&B show een muzikale trip. Voor en tussen de optredens door zullen, de door DJ Trippel verzorgde muziekmixen en verassende audiofragmenten extra dimensie geven aan de show. Be there!


THE AFTERPARTY: R&B KARAOKE NIGHT

"Feelings, so deep in my feelings ...."

Begint er een belletje te rinkelen of vraag je, je af uit welke song deze line komt? We got you! Na afloop staat het karaoke systeem aan en kunnen de keeltjes gesmeerd worden in het café.


KAARTVERKOOP
Herfstbreak: €7 (alleen in de herfstvakantie)
Aan de deur: €8,50


Deze voorstelling is onderdeel van GAST IN DAKOTA

Buurtbewoners in Escamp krijgen de kans om hun ideale theateravond te programmeren in Theater Dakota. Lionel Grauwe pakte zijn kans en verzorgt een mooie avond waarbij R&B in het teken staat, jonge artiesten een kans krijgen om hun talent te laten zien en bezoekers meer te weten komen over de rhythm and blues/beats.