Pokémon Detective Pikachu (NL)

Regisseur: Rob Letterman / Japan, VS / Duur: 106 minuten

Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen.

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.


BOUW JE EIGEN WONDER CAKE
Deze zomer bouwen we van alles bij Theater & Filmhuis Dakota en daar hoort ook een feestelijke traktatie bij! Gebruik je fantasie en bouw samen met de andere kids je eigen Wonder Cake(s) met glazuur, marsepein, fondant of sprinkles op woensdag 17 juli (13.30 tot 14.45 uur).

Heb je genoeg gebouwd en zit je vol van als die lekkere cupcakes, ga dan gezellig chillen en mee naar de film:

Woensdag 17 juli | 15.00 uur | Pokémon Detective Pikachu


Prijs voor de Wonder Cake is €2 per persoon (met Ooievaarspas €1). Ga je ook naar de film, dan krijg je €1 korting op je Wonder Cake.


Reserveren kan via HIER of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl