Rita & Krokodil

Ook van Jou Filmfestival

Regisseur: Siri Melchior / Denemarken / Duur: 40 minuten

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

Na de film Rita & Krokodil om 10.45 en 12.45 uur zijn er twee leuke gratis activiteiten die je samen met je kleine kan doen! Zie hieronder voor meer informatie. De activtiteiten zijn gratis, wel graag reserveren.


GRATIS ACTIVITEITEN NA DE FILM RITA & KROKODIL:

Krokodillen maken op vrijdag 26 juli | 10.45 uur
Vouwen, knippen, plakken...houd je peuter ook van knutselen? Kom dan na film Rita & Krokodil (10.45 uur) samen met ons krokodillen maken van eierdozen! Deze activiteit is gratis, wel graag reserveren via HIER.

Dakota's Kids Club: Inside out knutselen | vrijdag 26 juli | 12.45 uur
Binnenste buiten en ondersteboven. Voelt jouw hoofd soms ook als een achtbaan? Kom dan naar Dakota's Kids Club; Inside out om te knutselen wat je voelt! Met verschillende materialen gaan we aan de slag om onze gevoelens vorm te geven. Daarna kun je naar de gave film Inside Out waarin je ziet hoe de emoties van Riley haar dagelijks advies geven hoe om te gaan met allerlei situaties. Maar wat doe je als je gevoelens het niet met elkaar eens zijn?! Deze activiteit is gratis, wel graag reserveren via HIER.


Reserveren kan via de button hieronder of via kassa@theaterdakota.nl / 070 326 5509

Het is helaas niet mogelijk om deze filmkaarten online te bestellen.
U kunt voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota tel: 070 3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

Hapje eten voor of na de film? Dat kan! Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl