Performania (5+)

KrokusKabaal

Het Haagse Festival Dag in de Branding presenteert de familievoorstelling Performania (5+) van het muziekduo Perforator. Een bonte verzameling van zelfgebouwde instrumenten komt tot leven in Performania. Een handschoen bezingt het leven, oren op wielen scheuren over het podium als de hobo speelt en buitenaardse klanken klinken vanuit een ballon die door het publiek wordt overgegooid. Deze fantasierijke, absurdistische show is ontwikkeld door het innovatieve Perforator, bestaande uit hoboïst Marlies van Gangelen en uitvinder Akim Moiseenkov. De hobo versmelt met het decor, bewegingen worden muziek en vernuftige live elektronica zet de wereld op zijn kop.

Over Perforator
Perforator bestaat uit muzikale vernieuwers Marlies van Gangelen (hobo) en Akim Moiseenkov (elektronica). Samen bouwen zij bruggen tussen muziekgenres en kunstdisciplines met verwondering als drijfveer. Met behulp van klassieke instrumenten in combinatie met elektronica en 21e-eeuwse technologie doorbreekt het duo tradities in hun zoektocht naar vernieuwing. Perforator maakte in 2016 hun debuut op het Holland Festival.

Website: https://perforator.nu/

Over Festival Dag in de Branding
Tijdens Festival Dag in de Branding laten de Haagse podia, het Residentie Orkest en diverse ensembles je kennismaken met de nieuwste muziek. Drie keer per jaar organiseren zij met elkaar een festival vol ontdekkingen op verschillende locaties in Den Haag. Daarnaast presenteert het festival ook familievoorstellingen- en concerten. De makers van nu staan centraal. Ontmoet de componisten en praat na met de musici. Wat fascineert hen en hoe hoor je dat terug in het werk?
Website: www.dagindebranding.nl

Credits

AKIM MOISEENKOV & MARLIES VAN GANGELEN compositie, artistiek concept  MARLIES VAN GANGELEN/ANSE KUYL & AKIM MOISEENKOV performance AKIM MOISEENKOV Instrumentenbouw JOCHEM STAVENUITERregie CATHARINA SCHOLTEN scenografie ALBERT VAN ANDEL creative technologist hardware HIDDE DE JONG creative technologist software DAVID DRAMM muzikaal advies MICHA DE KANTER sound design


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Ma 27 Feb 14:30
    Normaal: €5,00